Skovtur og indvielse af evighedstræ i præsteskoven – den 11. august kl. 19.00

Årets skovtur er helt særlig: Et af træerne i Seest Præsteskovs skal nemlig indvies som evighedstræ.

Kom med en tur i det grønne hvor skovfoged Morten Hessellund fortæller om årets gang i skoven. Den traditionelle skovtur er i  år noget særligt, fordi vi skal fejre at den enorme Douglasgran, nu har fået status som “evighedstræ”. Det betyder, at den store gran vil være fredet for evigt. I denne anledning får vi et glas bobler og kransekage.

På skovturen fortæller Morten Hessellund om nye spændende projekter på både lang og kort sigt. Morten er også altid klar til at svare på spørgsmål om miljø, biodiversitet og andet i forbindelse med skovdrift.

Mødested: Vi mødes på parkeringspladsen ved den første indgang til skoven ved Tandholtvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *