Fællessang og fortælling med Jakob og Katrine Bonderup – den 28. oktober kl. 19.00

Endelig kan vi igen synge sammen i stedet for bare at “synge med”.

Denne aften skal vi synge fra den nye udgave af Højskolesangbogen – både de velkendte sange og en introduktion til nogle af de nye sange.

Jakob Bonderup er forstander på Engelsholm Højskole og sad i redaktionsudvalget, der formede den 18. udgave af Højskolesangbogen. Han er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium som musiklærer og kontrabassist. Han har de seneste 15 år markeret sig som en af landets eksperter både som fortæller og som formidler af den folkelige sang.

Katrine Bonderup er uddannet sanger, korleder og bratschist ved Det Jyske Musikkonservatorium og er til daglig musiklærer på Balle Efterskole. Både bratschen og Katrines fine sangstemme er med til at løfte fællessangen en aften som denne.

Tilmelding til Anni på mail: apn@km.dk senest den 27. oktober.

Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *