ÆNDRING I PROGRAM: Gudstjeneste for nye konfirmander og deres forældre – den 27. september kl. 10.30

Denne gudstjeneste bliver en almindelig gudstjeneste, da vi ikke kan samle alle konfirmander, forældre og øvrige kirkegængere pga. covid-19. Konfirmander og deres forældre inviteres på et senere dato.

Vi holder en gudstjeneste i kirken, hvor vi byder de nye konfirmander og deres forældre velkommen, men alle er selvfølgelig velkomne til gudstjenesten. Gudstjenesten bliver en “forklarings-gudstjeneste” hvor de enkelte led bliver forklaret: Hvorfor skal man stå op, når vi læser? Hvordan gør man egentlig, når man går til alters? Hvornår er det man skal synge osv.

Efter gudstjenesten er der information om konfirmationsforberedelsen i sognehuset, hvor der serveres en sodavand eller øl (til de voksne!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *